İstanbul Esenyurt'ta polise saldırı

Esenyurt’ta görevli bir polis ekibine 2 şahıs tarafından uzun namlulu silahla saldırı düzenlendiği bildirildi. Bölgeye çok sayıda ekip istendi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Esenyurt'ta polise saldırı

Son Haberler

İstanbul Esenyur'ta, bir polis ekibine yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Otomatik silahlı 2 kişi tarafından düzenlenen saldırıda 1 polis yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Esenyurt Eskici Pazarı Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekibinin bulunduğu araca 2 terörist tarafından otomatik silahla ateş açıldı. Saldırıda M.A.E adlı polis memuru yaralandı. Ekip otosu, saldırı üzerine olay yerinden hızla uzaklaşarak yaralı polisi Beylikdüzü'ndeki özel bir hastaneye götürdü. Böbreğine mermi isabet ettiği öğrenilen polis memurunun tedavi altına alındığı, bilincinin de açık olduğu öğrenildi.

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.

Yapılan ilk incelemede, mermilerin aracın ön camından girdiği belirlendi. Camlarında mermi izleri bulunan araç hastanenin bahçesinde polis ekibi tarafından incelemeye alındı.

ESENYURT'TAKİ SALDIRI NOKTASINDA POLİS EKİPLERİ İNCELEME YAPIYOR

Esenyurt'ta devriye gezen polis aracına düzenlenen silahlı saldırının ardından polis bölgede geniş çaplı önlem aldı. 

Olay Yeri İnceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği noktada delil arıyor. Polis helikopteri de bölgeyi havadan denetliyor. 

Bu arada, ekipler olayın meydana geldiği yere yakın noktadaki bir su kanalının bulunduğu noktadan da delil topladı.

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, yaralı polisi hastanede ziyaret etti. 

Yorumlar