İstanbul'daki saldırıyı düzenleyen örgüt açıklandı

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da dün gerçekleştirilen saldırıyı PKK'nın düzenlediğini açıkladı

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki saldırıyı düzenleyen örgüt açıklandı
Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da dün gerçekleştirilen saldırıda yaralananları bugün hastanede ziyaret etti. Ziyaret çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, dünkü saldırıyı gerçekleştiren örgütün PKK olduğunu söyledi. 

Başbakan Binali Yıldırım, Vezneciler'de 6 polis ile 5 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine gelen Yıldırım, burada tedavisi devam eden 3 yaralıyı ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Başbakan Yıldırım'a ziyarette, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da eşlik etti.
Farklı binalarda tedavisi devam eden hastaların yanına geçerken, hastane bahçesinde bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek selamlaşan Yıldırım, görüşmelerinin ardından beraberindekilerle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Hastane çıkışında konuşan Başbakan Yıldırım, konuşmasında şunları söyledi: Milletim şunu bilsin ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür, Türk milleti bir ve beraberdir. Asla ne milletimizi yıldırabilirler ne de bu büyük devleti hiçbir şekilde bu onurlu mücadeleden, bu istikbal mücadelesinden vazgeçirebilirler. 

Nerede olursa olsun, ister şehirde ister kırsalda terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması için canla başla askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi sürdürecek.

 

Yorumlar