İstanbul'da polise saldırı, 1 şehit

İstanbul Arnavutköy'de operasyon düzenleyen polise ateş açıldı. Saldırganla polis arasındaki çatışma, saldırganın öldürülmesiyle sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da polise saldırı, 1 şehit
Arnavutköy “Mobil Park Polisi" ne silahlı saldırı üzerine çok sayıda polis ekibi belirtilen adrese sevkedildi. Bir polisin yaralandığı belirtilen saldırı sonrası şüphelileri yakalamak için çalışma başladı.

POLİSE SİLAHLARLA KARŞILIK VERDİLER 

Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi'nde polis, aranması olduğu öğrenilen şüpheliyi gözaltına almak için bölgeye gitti. Bu sırada şüpheli ya da şüpheliler polise silahla karşılık verdi.Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Özel harekat polisleri de şüphelilerin bulunduğu belirtilen gecekondunun etrafını çevirdi. Zaman zaman silah sesleri duyuluyor.



EMNİYET MÜDÜRÜ DE YARALANDI

Operasyon sırasında ilçe emniyet müdürü bacağından yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine gelen ambulanslara taşındı. Polis helikopteri de operasyona destek veriyor.



1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memuru şehit oldu.

BARAKADAN DUMAN YÜKSELDİ

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Olay yerinde 2 saldırgan olduğu belirtildi. Polis ekipler çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri geldi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Çembere alınan saldırgan özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Yorumlar