İstanbul Bafraspor'da Başkan Dursun'dan Emin Kar'a ziyaret

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan etkinlikler için Bafra'ya gelen İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar'ı makamında ziyaret etti. Dursun, Samsunspor başkanına hayırlı olsun dileğinde bulunurken,...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Bafraspor'da Başkan Dursun'dan Emin Kar'a ziyaret

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan etkinlikler için Bafra'ya gelen İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar'ı makamında ziyaret etti. Dursun, Samsunspor başkanına hayırlı olsun dileğinde bulunurken, gelecek sezon için de başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette takımıyla ilgili bilgi veren İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafraspor'un İstanbul ve çevresinde yaptığı müsabakalarda aldığı başarılı sonuçlar ile Samsun'un onuru ve gururu olduğunu söyledi. İstanbul 1. Amatör Ligi'nde 7 takımla mücadele ettiklerini belirten Dursun, şöyle konuştu:

"Çeşitli şampiyonluklarımız var. Futbolcularımız Türkiye'nin çeşitli kulüpleri tarafından takip ediliyor. Transfer listelerinde yer alıyorlar. İstanbul Bafraspor ve yönetimi olarak doğduğumuz ilimiz Samsun'a ve Samsunspor'a elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Hiç olmazsa Samsunspor'un alt yapısı bile oluruz."

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, başkan Dursun'a teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Dursunlar Metal Samsun Bölge Müdürü Abdullah Kurt ve İşadamı Yılmaz Batı da hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar