İstanbul ayakta!

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul ayakta!

Sarıyer Zekeriyaköy Fesleğen Sokakta bulunan evinden anne ve babası uyurken tek başına çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'ten haber alınamıyor. Saat 09.00 sıralarında çocuğunun evde olmadığını fark eden baba Serdar Dikdik olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Babanın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Önce yakın alanlar arandı. Daha sonra ormanlık alana giren jandarma ekipleri küçük çocuğu aramaya devam ediyor. Bir yandan da üst sokakta bulunan su kuyusu çocuğun içine düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor.


"PAMİR ORMANLIK ALAN DAHİL HER YERDE ARANIYOR"

Sabah evde uyudukları sırada çocuğunun evden ayrıldığını söyleyen acılı baba Serdar Dikdik “Çocuğumuz evin kapısını açarak evden kaçmış. Sabah 9.30'dan itibaren yok. Polis Jandarma herkes arıyor. Çocuğumu görenlerin, duyanların haber vermesini bekliyoruz" dedi.

Çocuğunun 3,5 yaşında olduğunu üzerinde uyku tulumu ile ayakkabısız olarak kayıplara karıştığını belirten baba, “Polise Jandarmaya haber verdik. Pamir ormanlık alan dahil her yerde aranıyor. Sosyal medyada da duyuru yaptık. Herkesten yardım bekliyoruz “ diye konuştu.


AKUT EKİBİ DE ARAMALARA BAŞLADI

Olayı haber alan AKUT ekibi de saat 16.00 sıralarında aramalara katıldı. 

Yorumlar