İsrail Konsolosluğu önünde protestoculara polis müdahalesi

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı Beşiktaş’taki İsrail Konsolosluğu önünde protesto ediliyor. Yaşanan taşkınlık üzenine polis protestocu gruba müdahale etti. Bazı protestocuların gözaltına alındığı bölgedeki gerginlik...

Google Haberlere Abone ol
İsrail Konsolosluğu önünde protestoculara polis müdahalesi

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı Beşiktaş’taki İsrail Konsolosluğu önünde protesto ediliyor. Yaşanan taşkınlık üzenine polis protestocu gruba müdahale etti. Bazı protestocuların gözaltına alındığı bölgedeki gerginlik devam ediyor.

İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatı ve yaşanan katliamları protesto etmek isteyen çok sayıda vatandaş Levent’teki İsrail Konsolosluğu önünde toplandı. İsrail aleyhine slogan atan protestocular ayrıca İsrail bayrağını da ateşe verdi. Grup, Netanyahu’nun kuklasını da önce astı sonra da ateşe vererek yaktı. Filistin bayrağı taşıyan vatandaşlar, zaman zaman konsolosluğun bulunduğu binayı taşladı. Demirlere tırmanarak içeri girmeye çalışanları da güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet ekipleri engelledi. Bu arada protestocular arasında da gerginlik yaşandı. Grubun, polisi de taşlaması üzerine müdahale geldi. Polis ekipleri bazı protestocuları gözaltına alndı.

Kalabalığın gittikçe arttığı konsolosluk önündeki gerginlik devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar