Isparta'da MHP'li Günaydın ikinci kez kazanarak ilki başardı

Isparta'da MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, bir ilki gerçekleştirerek ikinci kez belediye başkanı seçilmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da MHP'li Günaydın ikinci kez kazanarak ilki başardı

Isparta'da MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, bir ilki gerçekleştirerek ikinci kez belediye başkanı seçilmeyi başardı. Kesin olmayan sonunlara göre; oyların yaklaşık yüzde 45'ini alan MHP'li Aday Günaydın ipi göğüslerken, AKP'li Nuri Uzaktaş ise yüzde 39'da kaldı. Sonuçların netleşmesinin ardından belediye önünde patililere hitap eden Günaydın, hizmete devam mesajı verdi.

Ispartalılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Günaydın, “Siz Isparta halkı bize çok yardım ettiniz. Gerçeği görüp yakaladınız. Sizler benimle gurur duyduğunuzu söylüyorsunuz. Bizde sizlerle gurur duyuyoruz.Isparta’da bugünden sonra yeni bir hizmet dönemi başlıyor. Biliyorsunuz ki çok çalışmak için, Isparta için söz vermiştik. Sizin Isparta Belediyesi’ne beni tekrar tercih etmeniz, benim sözüme bir doping olmuştur. Bu dopingle Isparta için çok projelerimiz var. Hepsini hayata geçireceğiz. Büyük hizmeti Isparta’ya sunacağız. Isparta’nın gelişmemesi için engelciler var. Bize Isparta için iyi projeler yapmıyor diyenler var. Onlara bugün en güzel cevabı sizler verdiniz. Isparta halkı verdi. Karşımdaki bu görüntü bize her şeyi anlatıyor.” diye konuştu.

Konuşmasında AKP Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Sadi Süreyya Bilgiç'e de yüklenen Günaydın, “Bize hırsız diyenler, sizlerin neler yaptıklarınızı görüyoruz. Asıl hırsız sizsiniz. Buradan namussuzlara selam söylüyorum. Ama onlar selam da almazlar. Bize hırsız diyorsunuz. İktidarlık döneminde Isparta’ya teşvik vermediniz. Nuri Uzaktaş, Recep Ağa, Sakallı Sadi, Isparta halkı sizin ne olduğunuzu biliyor. Isparta’ya hala ne yüzle geliyorsunuz.” diye sordu.


CİHAN

Yorumlar