Isparta'da asfalt ve yol çizgi çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi seçimden sonra çalışmalarına duraksamadan devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 104. Cadde'nin asfalt kaplaması bitirilirken, Zabıta Kavşağı ile Kolçelik Kavşağı arasındaki çift yönlü caddede de çizgi çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da asfalt ve yol çizgi çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi seçimden sonra çalışmalarına duraksamadan devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 104. Cadde'nin asfalt kaplaması bitirilirken, Zabıta Kavşağı ile Kolçelik Kavşağı arasındaki çift yönlü caddede de çizgi çalışmaları tamamladı.

Isparta Belediyesi, seçimden sonra diğer çalışmalarının yanında yol çalışmalarına da devam ediyor. Altyapı çalışmaları kapsamında kazılan 104. Cadde'de asfalt kaplama yapılarak yol trafiğe açıldı. Bunun yanında Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren yol çizgi ekipleri Zabıta ve Kolçelik kavşaklarında çizgi çalışmalarını tamamlandı. Altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tüm caddelerin yol çizgi çalışmaları ile birlikte işaretlemelerinin de yapıldığını kaydetti.

Bir şehrin gelişmişliğinin en büyük göstergelerinden birisinin de ulaşımı olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, bu konuda başlattıkları çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve bunda da yüzde 70 oranını geçtiklerini anlattı. Bugüne kadar şehirde işaretlemelerden ziyade kasisler yapıldığını ancak kendilerinin buna son verdiğini ve bunun yerine caddelerde yol çizgileri, hız ve yön işaretlemeleri ile ‘yavaş’, ‘dur’, ‘dikkat’ gibi yazılarla sürücü ve yayaları uyardıklarını kaydeden Günaydın, “Amacımız daha modern ve daha güzel bir Isparta’yı halkımıza kazandırmaktır.” dedi.

CİHAN

Yorumlar