Isparta'da 'demokrasi nöbeti'

Isparta'da FETÖ'nün darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Isparta'da 'demokrasi nöbeti'
Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "Demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Hükümet Meydanı'nda, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, demokrasi nöbetinde, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle darbe girişimine tepki gösterdi.

Isparta Belediyesi'nin bayrak dağıttığı meydanda, Kur'an dinleyen vatandaşlar, darbe girişiminde şehit olanlar için yapılan duaya da eşlik etti.

Vatandaşlara hitap eden AK Parti Isparta Milletvekil Said Yüce, meydanlardaki heyecanın sadece Isparta'da değil, Türkiye'nin her yerinde olduğunu belirterek, fırtınalı günlerin ardından bahar çiçeklerinin açacağını, bundan kimsenin şüphe duymaması gerektiğini bildirdi.

Bu milletin inançlarını, değerlerini çalmaya çalışanların gerçek yüzlerini görme fırsatı bulduklarını vurgulayan Yüce, Kur'anı Kerim'de münafıklarla ilgili ayetlerin FETÖ'yü birebir tarif ettiğine işaret etti.
Bu meydanlarda çok güzel şeylerin olduğunu, çocuklara vatan, bayrak ve din ilgili bilgilerin meydanlarda daha iyi anlatıldığını kaydeden Yüce, "Şehitlerimiz oldu, gazilerimiz oldu. Allah onlara rahmet eylesin." dedi.

Yüce, FETÖ'nün darbe girişiminin yatırımlarının önünce geçmeyeceğini, yatırımların hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar