Isparta Belediyesi nde gelecek dönemde zam yok

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki 5 yıl daha hiç bir belediye gelirine zam yapmama sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Isparta Belediyesi nde gelecek dönemde zam yok

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki 5 yıl daha hiç bir belediye gelirine zam yapmama sözü verdi. Başkan Günaydın, “Ey hükümet bizi bir örnek alın” diye seslendi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karaağaç Mahallesi Meydanlığı’nda açık hava mitinginde seçmenleriyle buluştu. Meydan da vatandaşlara seslenen Başkan Günaydın, önümüzdeki 5 yılda da su başta olmak üzere belediye gelirlerine zam yapmama sözü verdi.
Başkan Günaydın, “Hiç bir şeye beş yıldır zam yapmadık. Hem bir batağın içinden çıkıyorsun hem hiç zam yapmıyorsun hem fabrikalar kuruyorsun, hem altyapıyı yapıyorsun hem araç gereçlerini alıyorsun böyle bir çalışmayı kim başarmış. Ama halk için çalışırsan halka gönlünü verdiğin zaman Yüce Yaradan bize bu lütfu verdi. İnşallah o büyük projelere yeni dönemde gerçekleşecek. Isparta bir baka şehir olacak. Tüm Türkiye’de Isparta her bakımdan birinci olacak. Türkiye Isparta’yı konuşacak. Önümüzdeki 5 yılda yine zam yapmayacağız. Isparta halkına bambaşka hizmetler sunacağız. Ey hükümet bizi bir örnek alın her gün zam yapıyorsunuz. Bunun adına yeni reform diyorum” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar