Isparta Altınbaşak bursluluk sınavı yapıldı

Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulu tarafından 2014 ABS 4x4 (Altınbaşak Bursluluk Sınavı) yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Isparta Altınbaşak bursluluk sınavı yapıldı

Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulu tarafından 2014 ABS 4x4 (Altınbaşak Bursluluk Sınavı) yapıldı. Isparta genelindeki çeşitli ilkokullardan gelen öğrenciler, aileleriyle birlikte sınava yoğun ilgi gösterdi. 4. sınıflar için yapılan sınavda 20 Türkçe, 20 Matematik, 20 Fen ve Teknoloji, 20 Sosyal Bilgiler sorusu soruldu.

Sınav sonucunda, katılan 529 öğrenciden dereceye girenlerin ilk üçüne altın madalya, 4.’den 12.’ye kadar gümüş madalya, 13.’den 21.’ye kadar bronz madalya verildi. Isparta Merkez Yılmaz Şener İlkokulu öğrencilerinden Emre Güncan birinci olurken, yine aynı okuldan Sude Günlük ikinci, Gülistan İlkokulu öğrencisi Abdullah Emir Uygur üçüncü oldu. Bu öğrenciler bursluluk kazandı.

Okul Müdürü Ömer Doğan, ABS 4x4 sınavının öğrenciler için yeni bir heyecan olduğunu söyledi. Doğan, "ABS 4x4 sınavında başarıya ulaşan öğrenci ve ailelerini tebrik ediyorum. Özel Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulu olarak ABS 4x4 sınavının önümüzdeki yıllarda yeniliklerle devam edecektir. Okulumuz, her yıl Türkiye genelindeki sınavlarda eğitim kalitesini, dereceler alarak göstermekte ve Isparta'nın haklı gururu olmaktadır." dedi. CİHAN

Yorumlar