Isparta Aktif Eğitim-Sen üyeleri iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Şubesi üyeleri iftarda bir araya geldi.İftar öncesinde konuşma yapan Aktif Eğitim-Sen Isparta Şubesi Temsilcisi Kemal Aydın, üye sayılarının her geçen gün arttığını belirtti. Aydın, "Ramazan ayında...

Google Haberlere Abone ol
Isparta Aktif Eğitim-Sen üyeleri iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Şubesi üyeleri iftarda bir araya geldi.

İftar öncesinde konuşma yapan Aktif Eğitim-Sen Isparta Şubesi Temsilcisi Kemal Aydın, üye sayılarının her geçen gün arttığını belirtti. Aydın, "Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde sosyal sendikacılığı en güzel şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Çok kısa zamanda farklı aktiviteler yaptık. Sendikacılığın hakkını vermeye devam edeceğiz. Amacımız 1 milyon 100 bin eğitim çalışanının tamamına ulaşmak, yeni neslin iyi yetişmesini sağlamak." şeklinde konuştu.

Aktif Eğitim-Sen ile birlikte Altınbaşak Yemekhanesi'nin bahçesinde Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Burç Spor Kulübü üyeleri de üyelerine iftar düzenledi. Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, konuşmasında eğitimci olarak düşmanlarının cehalet, zaruret ve ihtilaflar olduğunu dile getirdi. Özgüleç, "İkilikler, öteleşmeler olduğu müddetçe eğitimci olarak bizim çalışmalarımız artarak devam edecektir." dedi.

CİHAN

Yorumlar