İsmail Tamer: AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İncesu ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada, "AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Tamer: AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İncesu ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada, "AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez. Varsa böyle işler yapan, onlarında cezasını vermeyi çok iyi bilir." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında, mevcut belediye başkanı ve İncesu Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karayol'a destek vermek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekilleri ve beraberindeki heyetle ilk olarak, Üçkuyu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada toplanan köylülere hitap eden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, bu seçimlerin yerel seçimlerden çok bir genel seçim havasında geçmesi gerektiğini belirterek, "Özellikle muhalefetin ve sizlerin şunu çok iyi bilmesi gerekir ki, AK Parti hırsıza ve yolsuza asla meydan vermez. Varsa, böyle işler yapan, onlarında cezasını vermeyi çok iyi bilir. Ama dış mihrakların maşası haline gelmiş odaklarla beraber bu hükümeti yıkmak, hiç kimsenin haddi de değildir. Hukuku da değildir." dedi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ HEP SANCILI OLMUŞTUR"

Ziyarette açıklama yapan AK parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hep sancılı olduğunu ifade ederek, "Her Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkede sancılı olmuştur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmış olması, yerel seçimleri de, bir genel seçim havasına sokmuştur. Herkes bunu farkında. Aman fitnelere alet olmayalım. Ülkenin birliğini, dirliğini ve bütünlüğünü bozmalarına izin vermeyelim. Devletle kavga eden şimdiye kadar payidar olmamıştır. Devletle kavga eden mutlaka sonunda yerle yeksan olmuştur." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar