İşletmeler uyuma katkı konusunda teşvik edilecek

Almanya'nın Baden-WürttembergEyaleti Uyum Bakanlığı, Paritätischer Baden-Württemberg ve Werkstatt Parität’in de aralarında bulunduğu kurumlarla uyum konusunda en başarılı kurumsal stratejiyi uygulamaya koyan ve bu alanda uyuma katkıda bulunacak olan tüm.

Google Haberlere Abone ol
İşletmeler uyuma katkı konusunda teşvik edilecek

Almanya'nın Baden-WürttembergEyaleti Uyum Bakanlığı, Paritätischer Baden-Württemberg ve Werkstatt Parität’in de aralarında bulunduğu kurumlarla uyum konusunda en başarılı kurumsal stratejiyi uygulamaya koyan ve bu alanda uyuma katkıda bulunacak olan tüm şirketleri ödüllendirmek amaçıyla bir yarışma düzenleyecek. Bu yarışmaya BW'de faaliyet gösteren özel ve kamu alanında çalışan tüm şirketler katılabilecek. Ödülün, çeşitliliği ve çok kültürlülüğü gözeterek bu yönde kurumsal strateji geliştirmiş şirketlere verilmesi planlanıyor.

Uyum Bakanlığı yarışmada şirketin büyüklüğüne bağlı olarak, kamu veya sosyal işletmelere beş kategoride ödül verilmesini planlıyor. Yarışmada dereceye girenler siyaset, bilim ve ekonomi uzmanları tarafından oluşturulmuş bir jüri tarafından belirlenecek.BW Eyaleti Uyum Bakanı Bilkay Öney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çalışma ve eğitimin önemine vurgu yaparak, bunları uyuma katkıda bulunan bir itici güç, fertlerin yaşamları için de bir temel ve ekonominin yarınları için bir sigorta olarak nitelendirdi.

Bakan Öney "Bize katılın" sloganı ile amaçlarının çeşitlilik ilkeleri çerçevesinde aktif işverenleri bilinçlendirerek görünür hale getirmek ve kültürel çeşitliliğe şirketlerin ne tür bir katkı sağlayabileceğini göstermek olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar