İşlerini bırakıp O’nu(sas) okumak için Ankara’ya geldiler

Peygamber Efendimizi (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak için Peygamber Yolu Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Herkes Onu Okuyor’ kampanyasının ikinci sınavları Türkiye’de 5 farklı il merkezinde gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
İşlerini bırakıp O’nu(sas) okumak için Ankara’ya geldiler

Peygamber Efendimizi (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak için Peygamber Yolu Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Herkes Onu Okuyor’ kampanyasının ikinci sınavları Türkiye’de 5 farklı il merkezinde gerçekleştirildi. Ankara’da da ilk sınavda başarı elde eden yüzlerce Peygamber sevdalısı ikinci kez sınava girdi. İç Anadolu Bölgesi’nin farklı illerinden Ankara’ya gelen yarışmacılar, Peygamber Efendimizin hayatını bir kez daha yaşadı.

‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganıyla Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen Herkes O’nu Okuyor yarışmasının ilk sınavının ardından Türkiye’nin 5 farklı il merkezinde ikinci eleme sınavı yapıldı. Ankara’da da yapılan ikinci sınav için İç Anadolu Bölgesi’nin farklı illerinden gelen yüzlerce kişi Peygamber Efendimiz’in hayatı hakkındaki bilgilerini yeniden sınadı.

Herkes O’nu Okuyor yarışması Ankara Koordinatörü Nurettin Manisa, Türkiye genelinde Peygamber Yolu Derneği tarafından organize edilen sınavın ikinci ayağını gerçekleştirdiklerini söyledi. “İçinde bulunduğumuz şu günlerde Peygamber Efendimize ne kadar muhtaç olduğumuzu daha iyi anlıyoruz.” diyen Manisa, iki milyon kişinin müracaat ettiği ve illerde yüzlerce kişiye Umre ve farklı hediyeler alarak Peygamber Efendimiz’e bir kez daha gönüllerini açtığını ifade etti. Manisa, “Türkiye’de 5 farklı il merkezinde bu sınava finalistlerimiz girerek insanların ruhlarına ve gönüllerine davet etmek adına güzel bir organizasyon. Bugün 250 kişi İç Anadolu Bölgesi’nin farklı illerinden gelen insanlar Efendimizi anmak için sınava girdiler.” diye konuştu.

Sınava katılanlar da soruların Peygamber Efendimiz’in hayatını yansıttığını ve sınav oldukları sırada hayatını yeniden öğrendiklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar