İşle buluşma günleri yeniden başladı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İŞKUR Kayseri Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttükleri “İşle Buluşma Günleri” etkinliği kapsamında planlanan eğitim çalışmalarına başlandığını söyledi. Hiçyılmaz,...

Google Haberlere Abone ol
İşle buluşma günleri yeniden başladı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İŞKUR Kayseri Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttükleri “İşle Buluşma Günleri” etkinliği kapsamında planlanan eğitim çalışmalarına başlandığını söyledi.

Hiçyılmaz, Kayseri’deki işsiz ve yeni mezun olacak gençleri sektör temsilcileri ile buluşturarak iş ve meslek sahibi yapmak için hareket ettiklerini ve bu kapsamda düzenlenen “İşle Buluşma Günleri”ne destek verdiklerini ifade etti. Hiçyılmaz, 30-31 Mayıs tarihleri arasında Kayseri Park AVM’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen “İşle Buluşma Günleri”nin büyük ilgi gördüğünü vurguladı.

Hiçyılmaz, etkinliğe katılım sağlayanlara 4 kur halinde eğitim verilmeye başlandığını belirterek, “Gençlerimize, satış teknikleri, diksiyon, ikna kabiliyeti ve beden dili başlıklarında eğitimler verilmektedir. İş-Kur uzmanları Mehtap Bilir ve Şükriye Ertosun’un konuşmacı olarak yer aldıkları ilk eğitim toplantımıza ilgi çok büyük oldu. Katılımcılara; CV hazırlama, mülakat teknikleri ve iş bulma becerilerinin geliştirilmesi konularında sunumlar yapıldı” diye konuştu.

Hiçyılmaz, etkinlik süresince yapılan başvuruların ve eğitim sonuçlarının İŞKUR sistemine aktarılarak değerlendirmeye alınacağını kaydederek, bu çalışmalara yaptığı katkılardan dolayı Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi İbrahim Gültekin’e de teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar