İŞKUR Vangölü sahilinde stant açtı

İŞKUR Bitlis İl Müdürlüğü tarafından, Bitlis’in Tatvan ilçesinde açılan stantta, İŞKUR’un tanıtımı yapılarak, İŞKUR faaliyetleri hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.İftar sonrası Van Gölü’nün Tatvan sahilinde açılan standın...

Google Haberlere Abone ol
İŞKUR Vangölü sahilinde stant açtı

İŞKUR Bitlis İl Müdürlüğü tarafından, Bitlis’in Tatvan ilçesinde açılan stantta, İŞKUR’un tanıtımı yapılarak, İŞKUR faaliyetleri hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

İftar sonrası Van Gölü’nün Tatvan sahilinde açılan standın hafta içi 3 gün faaliyet göstereceği bildirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği İŞKUR standı hakkında gazetecileri bilgilendiren İŞKUR Bitlis İl Müdürü Alaattin Aslan, halkın yoğun olduğu yerlerde de stant açarak, vatandaşları İŞKUR faaliyetleri hakkında bilgilendirdiklerini söyledi. Tatvan sahilinde kurulan stantta, iş arayan ve işverenlerin kurumun faaliyetleri hakkında bilgilendirme amacında olduklarını belirten Aslan, şöyle konuştu: "Bu standımızda işsiz vatandaşlarımızın İŞKUR’a kayıtlarını yapıyoruz. Aynı zamanda halkı açık işlerle buluşturmak, işe yerleştirmek, meslek değişimi ve seçimi aşamasındaki vatandaşlara da yardımcı olabilmek, işsizlik sigortası, işbaşı eğitimi, girişimcilik eğitimi ve istihdam garantili kurslar ile toplum yararına çalışma (TYP) hakkında bilgilendirmek üzere, iş ve meslek danışmanlarımızca burada 3 gece saat 20:00 ile 00:00 arasında bilgilendirme hizmeti yapıyoruz. Biz yer, zaman ve mekana bağlı kalmaksızın hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. İŞKUR’un faaliyetleri için daha geniş bilgilere ulaşmak isteyenler www.iskur.gov.tr adresini takip ederek veya 444 75 87 13 numaralı hattan daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirler."

Tatvan sahilinin en yoğun olduğu kesimde kurulan İŞKUR standına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek İŞKUR faaliyetleri hakkında geniş bilgi alıp, kayıtlarını yaptırdılar.

CİHAN

Yorumlar