İŞKUR ile iş buluyorlar

Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından bir önceki dönemde sokakta organize edilen Kariyer Günleri yine sokakta yapılacak bir etkinlik ile iş arayanlar ve işçi arayanlar buluşturuluyor.     Vali...

Google Haberlere Abone ol
İŞKUR ile iş buluyorlar

Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından bir önceki dönemde sokakta organize edilen Kariyer Günleri yine sokakta yapılacak bir etkinlik ile iş arayanlar ve işçi arayanlar buluşturuluyor.

    Vali Vekili Alaattin Serdar Polat, Ahi Sokağı'nda gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak Türkiye de olduğu gibi Kırşehir’de de işçi ve iş arayanlar aynı alanda buluşturulması gerektiğini dile getirdi. İş arayanlar ile işverenler arasındaki buluşma Kariyer Günleri vasıtasıyla yan yana geldiğini belirten Vali vekili Polat, şunları kaydetti: "İş arayanla, işçi arayanlar bir araya getirilirken, sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak devlet tarafından düzenlemeler yapılması gereklidir. İŞKUR İl Müdürlüğümüzün böyle önemli etkinlik gerçekleştirirken, meslek edindirme kursları, uygun meslek tercihleri ve meslek avantajları anlatılıyor."

    Ahi Sokağı'nda konuşmaların ardından 19 firma ile 6 kamu kurumunun açtığı 25 stant açıldı.

CİHAN

Yorumlar