İskenderun Körfezi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem oldu

İskenderun Körfezinde deprem korkusu yaşandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre deprem, saat 06.38'de, Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas bucağının...

Google Haberlere Abone ol
İskenderun Körfezi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem oldu

İskenderun Körfezinde deprem korkusu yaşandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre deprem, saat 06.38'de, Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas bucağının 15 kilometre batısında, yerin 17,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Sabah iş yerini açan lahmacun ve pide fırını esnafı Kadir Süleymaniye, “Sabah iş yerimizi açtık. Masamda oturuyordum, birden masanın ve çay tabaklarının sallandığını hissettim, deprem oluyor dedim, baya heyecanlandık.” dedi.

İskenderun sahilinde sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar da depremi hissettiklerini söyledi. Deprem, Hatay’ın İskenderun, Payas, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde hissedildi. Panikle dışarıya çıkan vatandaşlar ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar