İskelede unutulan valiz, bomba paniğine yol açtı

Beyoğlu’ndaki Haydarpaşa Vapur İskelesi önünde unutulan valiz bomba paniğine sebep oldu. Bomba uzmanı ekiplerinin özel kıyafetlerini giyerek açtığı çantadan kıyafet çıktı. Karaköy’deki vapur iskelesi önünde sahipsiz valiz ve üzerindeki...

Google Haberlere Abone ol
İskelede unutulan valiz, bomba paniğine yol açtı

Beyoğlu’ndaki Haydarpaşa Vapur İskelesi önünde unutulan valiz bomba paniğine sebep oldu. Bomba uzmanı ekiplerinin özel kıyafetlerini giyerek açtığı çantadan kıyafet çıktı.

Karaköy’deki vapur iskelesi önünde sahipsiz valiz ve üzerindeki çantanın sahibini bulamayan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantada patlayıcı olma ihtimaline karşı çevre güvenliği alarak bomba uzmanı ekiplere haber verdi. Polis ekipleri bir süre etrafta çantanın sahibini aradı. Polis, bazı yabancı uyruklu turistlere çantayı göstererek kendilerinin olup olmadığını sordu. Söz konusu adrese gelen Bomba İmha ve İnceleme ekibi özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çanta ve valizi açtı. Valiz ve çantanın içerisinden elbise, kitap, CD ve benzeri malzemeler çıktı.

Valizi ve içerisinden çıkan malzemeler Karaköy Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar