IŞİD’in tehdit ettiği avukatı kurt köpeği koruyor

IŞİD tarafından tehdit edildiğini ileri süren Avukat Nail Gündüz'ü kurt köpeği koruyor.

Google Haberlere Abone ol
IŞİD’in tehdit ettiği avukatı kurt köpeği koruyor

Terör örgütü IŞİD üyesi Çendrim Ramadani’yi savunması için Niğde Barosu yönünden tayin edilen lakin duruşmada davadan çekilerek, "Bunlar hayvan da değil insan da değil" diyen Avukat Nail Gündüz, kimliği belirsiz bir bireyin kendisini arayarak tehdit ettiğini iddia etmişti.

"KİMSE BENİ CİDDİYE ALMIYOR"

Tehdit edildiğin günden sonra zor günler geçiren Gündüz, eğitimli polis köpeğini yanından bir an dahi ayırmıyor.

Gece gündüz köpeği ile gezen avukat yaptığı izahatsında, “Bilindiği bu şeklinde başımdan geçen vakaları duyurmuştum. Ancak tıpkı gün Terör Şubesine lüzumlu ayrıntıları verdiğim durumda hiç bir koruma çeşidi hissetmedim. Ya tehdit önemli değil, ve ya bu tehdidin ülke makamlarını yönünden bilindiği için ciddiye alınmadığımı düşündüm. Köpeğimi Baroya götürüyorum meslektaşlarım kızıyor, hiç bir tanesi ciddiye almıyor. Yani illa IŞİD yönünden kesilirsem mi ciddiye alınacağım. Bu köpek de olmasa hiç bir biçimde kıpırdayamacağım” dedi.

İlk tehditten sonra bürosu aranılarak tehditlerin devam ettiğini dile getiren Gündüz, “Büroma gelen telefonlarda ’Akıllı ol, köpek mi koruyacak seni’ biçiminde tehdit edip dalga geçiyorlar” diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar