IŞİD Militanı Üniversite Hastanesinde Tedavi Görüyor

Suriye'de çıkan çatışmalarda yaralandığı belirtilen Emrah Ç.'nin isimli IŞİD militanının Pamukkale Üniversitesi'nde tedavi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
IŞİD Militanı Üniversite Hastanesinde Tedavi Görüyor

Suriye'de çıkan çatışmalara gelen ve IŞİD üyesi bulunduğu belirtilen Emrah Ç. adlı bir bireyin Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde tedavi gördüğü iddia edildi. Antakya'da ilk tedavisi yapıldıktan sonra PAÜ'ye getirilen Emrah Ç.'nin baldırından bomba ile yaralandığı iddia edildi.

VALİLİKTEN ZORUNLU AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Denizli Valiliği'nden yapılan izahatda ise 'Sosyal medyada Suriye'deki arbede bölgelerinde yaralanan Emrah Ç.'ın ilimizde tedavi edildiği şeklindeki haberler hakkında şekilde kamuoyunu doğru bilgilendirme hesabına izahat yapılması müsait görülmüştür.' denildi.

'HER VATANDAŞ GİBİ HİZMETTEN YARARLANMA HAKKI VAR'

Açıklamada, 'Emrah Ç. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bizzat kendisi başvuru ederek tedavisine başlanılmıştır. Yaralanmasıyla ilgili şekilde adli işlemler ülkemize girişi esnasında hudut vilayetimiz nedeni ile hazırlanmış ve halen devam etmektedir. Her vatandaşımız bunun şeklinde sıhhat hizmetlerinden faydalanma hakkı gereğince tedavi işlemleri devam etmektedir' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar