IŞİD komutanı Denizli'de tedavi görüyor

Kobani'deki çatışmalar sırasında yaralanan IŞİD komutanı Emrah Ç.'nin Denizli'de tedavi gördüğü iddialarını valilik de doğruladı.

Google Haberlere Abone ol
IŞİD komutanı Denizli'de tedavi görüyor

Denizli'de sosyal medyada dünden buyana yasadışı IŞİD örgütünde komutan bulunduğu ve Kobani'de, YPG ile girilen arbedede yaralandığı belirtilen Emrah Ç.'nin,Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildiği iddiaları, Denizli Valiliği vasıtası ile da doğrulandı. Valilik, Emrah Ç.'nin, akrabaları bulunduğu için Denizli'ye geldiğini ve 'normal vatandaş' gibi sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkı gereği tedavi işlemlerinin devam ettiği söylendi.

Aslen muş'un Malazgirt İlçesi nüfusuna kayıtlı ve 6 aydır IŞİD saflarında komutan bulunduğu ve Kobani'de YPG ile girilen çatışmalarda yaralandığı iddia edilen Emrah Ç.'nin Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildiği sosyal medyada yer aldı. Baldırından bomba ile yaralandığı, daha önce Antakya'da bir hastanede tedavisinin yapıldığı ileri sürülen Emrah Ç.'nin, Denizli'de tedavi gördüğü iddialarını Valilik doğruladı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar