ISİAD ilk iftarını köylülere verdi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği(ISİAD), ilk iftarını köylülere verdi. Dernek Başkanı Özcan Pınarcı, farklılıklarını ortaya koymak istediklerini belirtirken, köylüler de diğer derneklerden de bu güzel hizmeti beklediklerini ifade...

Google Haberlere Abone ol
ISİAD ilk iftarını köylülere verdi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği(ISİAD), ilk iftarını köylülere verdi. Dernek Başkanı Özcan Pınarcı, farklılıklarını ortaya koymak istediklerini belirtirken, köylüler de diğer derneklerden de bu güzel hizmeti beklediklerini ifade etti.

ISİAD, Ramazan Ayı'nda iftar vermeye Isparta'ya 45 kilometre uzaklıkta bulunan Darıören köylüleri ile başladı. Köy meydanında kurulan iftar sofrasına yaklaşık 500 kişi katıldı.

"Tüm insanlar kardeştir. Müslümanlar dinde birbirlerinin kardeşidir. Diğerleri de insanlıkta birbirlerinin kardeşleridir." diyen ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, Ramazan'a farklı bir açıdan baktıklarını belirtti. Bugünlerde ülke olarak kardeşliğe çok ihtiyacın olduğunu ifade eden Pınarcı, köylülerle bir araya gelerek bunun adımını attıklarını dile getirdi. İslam dininin de bizlerden kardeşçe yaşamayı istediğini hatırlatan Pınarcı, sözlerini şöyle noktaladı: "Öyleyse, etrafımızda sürekli müşahede ettiğimiz, bizzat kendi bedenimizde yaşadığımız beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimiz için, kendi varlığımızın huzur ve rahat içinde devam edebilmesi için gerçekleştirme mevkinde ve mecburiyetinde bulunuyoruz."

Köylüler de yapılan bu hizmetten memnun kaldıklarını belirtti. Köy muhtarı Hasan Öz, asıl ihtiyaç sahiplerinin köylerde bulunduğunu hatırlatarak, "ISİAD bu adımı attı. Şimdi diğer dernek ve iş adamlarını da köylere hizmet vermeye bekliyoruz." dedi.

Köylülerden Mehmet Akyıldız da iş adamları derneğinin yaptığı bu hizmetten memnun olduklarını ifade etti. Akyıdız, diğer dernekleri de köylerine beklediklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar