İSFALT, Anadolu'daki eğitimlerine başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları (İSFALT), bilgi ve tecrübelerini paylaşmayı sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
İSFALT, Anadolu'daki eğitimlerine başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları (İSFALT), bilgi ve tecrübelerini paylaşmayı sürdürüyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen asfalt eğitimlerinin Anadolu’daki ilk durağı Elazığ oldu. İSFALT, Elazığ’ın ardından Ordu, Yozgat gibi şehirlerde eğitimlerine devam edecek.

Aralık ayı boyunca düzenli aralıklarla Anadolu’nun çeşitli illerinde gerçekleştirilecek olan seminerlerde, yaklaşık 60 saat eğitim verilecek. İSFALT’ın uzman eğitmenleri tarafından verilecek seminerlerde, kaliteli asfalt üretimi ve seyir konforu sağlayan yollar için teknik ve ekonomik çözüm yolları üzerinde durulacak. Seminerlere, il ve ilçe belediyelerinin başkan ve teknik kadrosunun yanı sıra üniversite öğrencileri de katılacak.

İSFALT eğitmenleri, A’dan Z’ye asfaltı anlatmanın yanı sıra bölgeye özel asfalt uygulamaları ile İSFALT’ın iş süreçleri konularında katılımcılara bilgi verecek. İSFALT eğitmenleri, malzemeden üretim ve uygulamaya, Ar-Ge’den tasarım ve laboratuar süreçlerine kadar tüm detaylarıyla asfaltı anlatacak.

Teorik olarak gerçekleştirilecek seminerler; eğitmenlerin saha tecrübelerini aktardıkları asfalt eğitimiyle sona erecek.

İSFALT eğitim ekibi; İSFALT Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Sönmez, Uygulama Müdürü Fethi Turgut, Teknik Eğitim Şefi Dr. M. Tahir Deniz ve Laboratuvar Şefi S. Ali Yıldırım’dan oluşuyor.

İSFALT yetkilileri, Türkiye’nin her noktasından ve kurumundan gelecek eğitim taleplerine kapılarının açık olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar