İşadamlarına yok olmamak için 'kendinizi yenileyin' uyarısı

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü İstatistik Ana Bilim Dalından Prof.

Google Haberlere Abone ol
İşadamlarına yok olmamak için 'kendinizi yenileyin' uyarısı

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü İstatistik Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Erkan Işığıçok, iş dünyası temsilcilerinin yaşanan rekabet ortamında kendilerini yenilemelerinin şart olduğunu, aksi takdirde yok olacaklarını söyledi.

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından düzenlenen 'İş Dünyasında Karar Vermek ve Fark Yaratmak İçin 3. Göz İstatistik' konulu panelde konuşan Işığıçok, işadamlarını acımasız rekabet şartları karşısında değişime gitmeleri için uyardı. BTO Meclis salonunda düzenlenen panelin açılışında konuşan BTO Başkanı Fahri Ermişler, "Dünya gelişirken kendimizi hızlı bir şekilde geliştirmemiz lazım. Şirketlerimizi geliştirirken farklı bir açıdan bakmalıyız. Bu seminerde iş dünyasında her gün konuştuğumuz Ar-Ge, istatistik, bilanço kavramlarına farklı bir bakış yapacağız." dedi.

Seminerde konuşan Prof. Dr. Erkan Işığıçok, iş dünyası temsilcilerinin yaşanan rekabet ortamında kendilerini yenilemelerinin şart olduğunu, aksi takdirde yok olacaklarını söyledi. Prof. Dr. Işığıçok, 'Sandviç yöntemiyle 3. göz', 'Neden 3. göz', 'Rekabet üstünlüğü sağlamada istatistik', 'Karlar ve karlar erirse ne olur' gibi işletmelerin yaşadığı sorunları nasıl aşacaklarına dair bilgiler verdi. CİHAN

Yorumlar