İşadamları emeklerini korumak için eğitim aldı

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) işçi ve işveren hakları konusunda eğitim düzenledi.    İşçi ve işveren hakları konusunda doğru bilinen yanlışları düzeltmeye yönelik çalışmalara katkı olması açısından...

Google Haberlere Abone ol
İşadamları emeklerini korumak için eğitim aldı

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) işçi ve işveren hakları konusunda eğitim düzenledi.

    İşçi ve işveren hakları konusunda doğru bilinen yanlışları düzeltmeye yönelik çalışmalara katkı olması açısından AGİAD tarafından düzenlenen eğitime 30 işveren ve işveren vekili katıldı. Eğitim emekli İş Baş Müfettişi Mustafa Çıtır tarafında verildi.

    Katılımın ve ilginin yoğun olduğu eğitimde işverenlerin bilmesi gereken püf noktalar ve karşılaşılabilecek sıkıntılarda yapılması gerekenler anlatıldı. Sözleşmeler, iş sözleşmesi türleri, asıl işveren alt işveren yapıları, çalışma süresinden sayılan ve sayılmayan haller, iş sağlığı ve güvenliği birimleri ile yapılan akitler işvereni ne kadar bağlar gibi konular değerlendirilerek soru-cevap şeklinde interaktif bir eğitim gerçekleştirildi.

    Eğitimin sonunda sponsor firma yetkililerine ve Eğitmen Mustafa Çıtır’a plaket takdim edildi. Katılımcıların sertifikalarını ise AGİAD Yönetim Kurulu üyeleri verdi.

CİHAN

Yorumlar