İşadamları Derneği BİRSİAD Başkanlığa Yücedal seçildi

Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği'ne(BİRSİAD) yeni başkan seçilen işadamı Ömer Yücedal, yeni yönetime çağrıda bulunarak, ‘Gelin hep beraber, iş birliği güç birliği içerinde olalım. Hatay’ın ortak müştereklerinde buluşalım'...

Google Haberlere Abone ol
İşadamları Derneği BİRSİAD Başkanlığa Yücedal seçildi

Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği'ne(BİRSİAD) yeni başkan seçilen işadamı Ömer Yücedal, yeni yönetime çağrıda bulunarak, ‘Gelin hep beraber, iş birliği güç birliği içerinde olalım. Hatay’ın ortak müştereklerinde buluşalım' diyerek derneğin çalışmalarını bundan sonra bu şekilde yürütecekleri hakkında bilgi verdi.

Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİRSİAD), Anemon Otel’de düzenlediği sabah kahvaltısıyla 20'nci yılına görev dağılımında değişiklikler yaparak iş dünyasının karşısına yeni vizyonla çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Üç dönem BİRSİAD başkanlığı görevi yürüten Ali İşgören, BİRSİAD'daki görevini genel kurulda Ömer Yücedal’a devretti. BİRSİAD 12. dönem yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle seçilen yeni başkan Ömer Yücedal, konuşmasına eski yönetime teşekkür ederek başladı. Özellikle eski, eski demek istemiyorum çünkü hep birlikte olacağımızdan Başkan Ali İşgören’in zor olan bu görevi uzun süredir devam ettirdiğini, yönetimiyle uyum içerisinde çalıştığını derneğimize ve Hatay’a kazanımlar sağladığını belirten BİRSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yücedal, “Özünde işadamı olmak zordur. Birde başkanlık olunca hepten zorlaşıyor. Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleriyle işadamının önünü açmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hatay’da hizmet veren diğer SİAD’larla diyaloglarımızı sürekli hale getireceğiz. Özellikle altını çizerek söylemek istiyorum, rekabet havası içerisinde değil görev paylaşımında bulunarak işlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yeni dönemde medya mensuplarıyla ilişkilerini daha da güçlendireceklerini ifade eden yeni Başkan Ömer Yücedal, “Kamudan gizli bir iş yapmıyoruz. Şeffaf bir yönetim olacağız. Toplumun tüm kesimleriyle barışık, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden iş dünyasıyla elele vererek işbirliği içerisinde güçbirliği sağlayacağız. Sadece iş dünyasın ekonomik yönleriyle değil, sosyal yönlerine de ağırlık vermeye çalışacağız.“ diye konuştu.

Aile şirketlerinin kurumsallaşmasına yönelik yöntemler üzerinde de çalışacaklarını dile getiren Yücedal, "Bağlı olduğumuz TUSKON kanalıyla üyelerimizin ulusal, (GÜNSİAF) kanalıyla da bölgesel arenada iş yaparken ihtiyaç duyulabilecek bilgi, tecrübe ve ilişkileri paylaşmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, önceki dönem yönetimde görev yapan Ömer Baki, Ömer Yar, Bekir Kaba, Hikmet Münir Öcal, Uğur Genç ve Murat Akyol’a teşekkür plaketi verildi. CİHAN

Yorumlar