İşadamı muhtar olarak seçildi

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bolu Kılıçarslan Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen 26 yaşındaki işadamı Volkan Türk’ün ismi en genç muhtarlar arasına yazıldı.

Google Haberlere Abone ol
İşadamı muhtar olarak seçildi

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bolu Kılıçarslan Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen 26 yaşındaki işadamı Volkan Türk’ün ismi en genç muhtarlar arasına yazıldı.

İkizler Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Türk, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bolu Kılıçarslan Mahallesi Muhtarlığı’na aday oldu. 1060 seçmenin bulunduğu ve toplam 3 adayın yarıştığı seçimde Volkan Türk, sandık başına giden 960 seçmenden 451'inin oyunu alarak muhtarlığa seçildi.

Türk, yaptığı açıklamada, “30 Mart Yerel Seçimleri için Kılıçarslan Mahallesi’nde muhtar adayı oldum. Muhtarlık seçiminde toplam 3 aday yarıştı. Diğer iki aday orta yaşlı idi. Aralarında en genç olan bendim. Toplam 1060 seçmen vardı mahallemizde. Seçmenlerde 960 kişi sandık başına gitti ve 451 kişinin oyunu ben kazandım. Bu sonuçla muhtarlığı devraldım” dedi.

“OY VERENİN DE, VERMEYENİN DE MUHTARIYIM”

Açıklamalarının devamında, muhtarlığa aday olma gerekçelerini sıralayan Türk, “Çevremdeki arkadaşlarımın önerileri üzerine muhtarlığa aday olmaya karar verdim. Bana verdikleri destek sayesinde bu hizmet yoluna baş koydum. Mahalle sakinlerimize adaylığımı seçimlere bir buçuk ay kala ilan ettim. Artık bu saatten sonra bana oy verenin de, vermeyenin de muhtarıyım” diye konuştu.

“MAHALLEMİZİN GELİŞİMİ İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİM”

Türk, muhtarlık sürecinde gerçekleştirmeyi planladığı çalışmaları özetleyerek, “Mahallemizin önemli sorunları var. Ulaşım ve altyapı konuları bu sorunların başını çekiyor. Mahallemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu şekilde çalışmalarımız olacak inşallah” açıklamasında bulundu.

“Seçimlerde en genç muhtar adayı olmanızın avantajını gördünüz mü?”sorusunu da cevaplayan Türk, “Hem iş hayatımın, hem de genç bir kişi oluşum seçim yarışı sonucunda etkili olduğunu düşünüyorum. Mahallemizde genç nüfus oldukça fazla. Sağ olsunlar, desteklerini esirgemediler ve bu göreve gelmemi sağladılar” biçiminde konuştu.

Evli ve bir çocuk babası olduğunu sözlerine ekleyen Türk, muhtarlıkta başarılı bir dönem geçirmeyi hedeflediğini belirtti. CİHAN

Yorumlar