İş kapma yarışında iki kişi yaralandı

Bursa’da 'İşçi Pazarı' diye bilinen yere yanaşan araca binmek için yarışan kişiler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hastanelik oldu. Osmangazi ilçesinde eski hal yakınlarında ‘İşçi Pazarı’ olarak bilinen yerde geçimlerini...

Google Haberlere Abone ol
İş kapma yarışında iki kişi yaralandı

Bursa’da 'İşçi Pazarı' diye bilinen yere yanaşan araca binmek için yarışan kişiler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hastanelik oldu.

Osmangazi ilçesinde eski hal yakınlarında ‘İşçi Pazarı’ olarak bilinen yerde geçimlerini günlük yaptığı işlerden kazandıkları yevmiyelerle sağlayan onlarca kişi, her sabah olduğu gibi yine işçi almaya gelen araçları beklemeye başladı. İşçilerin yanına yaklaşan bir otomobildeki vatandaşın ‘işçi lazım’ demesiyle işçiler otomobile yöneldi. Aynı anda çok sayıda işçinin akın etmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen iş kapma yarışında Rasim D. parmağından, Musa A. da kolundan bıçaklandı. Yaralanan Musa A., arkadaşları tarafından özel bir otomobille hastaneye kaldırıldı. Musa A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işe gitme meselesinden çıkan kavgada olaya karışan Rasim D. ile Kemal Ö.’yü yakaladı. Polis ekiplerine ifade veren Musa A.’nın yakınları, "İşçi almak için gelen araca binmek için çok sayıda kişi araca doğru hareket etti. Bu arada Rasim A. ile Musa A. bıçaklandı." diye konuştu.

Polis merkezine götürülen Rasim D. hem mağdur hem de şüpheli olarak ifade verdi. Rasim D., "Hamallık yaparak geçimimi sağlıyorum. İşe gitmek üzereyken hamallık yapan Kemal Ö. ile tartıştık ve kısa sürede olay kavgaya döndü. Kavga esnasında parmağımdan yaralandım." dedi.

Şüpheli Kemal Ö. hakkında 'Kasten yaralama' suçundan işlem yapıldı. Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar