İş hayatına kadınların katkısı artıyor

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İş hayatına kadınların katkısı artıyor

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yaptı. Boydak, Kayseri’de iş hayatına kadın katkısının arttığına dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması ile birçok konuda kadınların haklarını yeniden elde ettiğini belirten Başkan Boydak, Cumhuriyet'in en büyük kazanımlarından bir tanesinin de çağdaş Türk kadınının iş hayatına ve sosyal hayata katkısının sağlanması olduğunu söyledi. Şehirdeki kadınların iş hayatına katılımının her geçen gün artış trendinde olduğunu ifade eden Boydak, Kayseri olarak kadın istihdamında Türkiye ortalamasını yakaladıklarını, hatta cüzi bir miktar da olsa geçtiklerini açıkladı. Boydak, Kayseri’nin ve Türkiye’nin geleceği için kadınların iş hayatında daha fazla yer almaları gerektiğini söyledi.

Kadınların karşılaştıkları pek çok soruna rağmen, başarılarıyla iş dünyasında zirveyi zorladığını ifade eden Başkan Boydak, kadınların hem toplumda hem de iş hayatında daha iyi yerlere gelmeleri için Kayseri Sanayi Odası olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. CİHAN

Yorumlar