İş dünyasında kurum kültürünün önemi anlatıldı

İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören aile şirketlerinde kurumsallaşmanın sağlanması için kurum kültürünün önemine dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
İş dünyasında kurum kültürünün önemi anlatıldı

İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören aile şirketlerinde kurumsallaşmanın sağlanması için kurum kültürünün önemine dikkat çekti.

İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD), Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Ticaret Borsası (ATB) işbirliğinde düzenlenen Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitim Programı kapsamında Aksaray’a geldi. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonu’nda 'Sizin Dükkân Torunlara Kalır mı?' isimli sunum yapan İzgören, Türkiye’den ve dünyadan örnekler verdi.

Konferansın hemen başında ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, etkinliğin gerçekleştirilmesine destek sağlayan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ATB Başkan Yardımcısı Naci Duman ve AGİAD Başkanı Reha Güven’e plaket takdim etti. Aksaray Üniversitesi’nde girişimcilik dersinin zorunlu olduğunu ve her öğrencinin bu dersi aldığını belirten Rektör Acar insanların, toplumların, ülkelerin, üniversitelerin hatta bütün kuruluşların ve firmaların, kendi geleceklerini biraz da kendi elleriyle hazırladıklarını ifade etti. ASÜ Rektörü, şunları söyledi: “Akademisyenler, siyasetçiler, bürokratlar ve işadamları olarak ülkemizin, memleketimizin, üniversitelerimizin ve firmalarımızın geleceğinin biraz da kendi ellerimizde olduğunu bilerek hareket edersek, onları torunlarımıza da devredecek şekilde uzun vadeli yatırımları bugün yapar, tedbirleri alırsak ve kurumsallaşabilirsek, daha güzel bir ülkeyi gelecek kuşaklara bırakabiliriz.”

Rektör Acar’ın ardından ATSO Başkanı Ahmet Koçaş da yaptıkları çalışmalardan bahsetti.
Daha sonra sunumuna başlayan İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören katılımcılara, aile şirketlerinde kurumsallaşmanın sağlanması için gerekli olan kavramları anlatarak, kurum kültürünün öneminin altını çizdi. İzgören gelecek planlaması, etkili iletişim ve bilgiye yatırım yapmanın başarılı bir iş hayatının mutlak unsurları olduğunu vurguladı, Türkiye’den ve dünyadan örnekler verdi. Konferansı AGİAD mensupları, işadamları, bazı daire müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler takip etti. CİHAN

Yorumlar