İş adamlarından bağımsız aday Yılmaz Acu'ya destek

Diyarbakır Yenişehir Belediye’sinden bağımsız meclis üyesi adayı Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, seçim çalışmaları kapsamında iş adamı Şeyhmus Abay’ı makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
İş adamlarından bağımsız aday Yılmaz Acu'ya destek

Diyarbakır Yenişehir Belediye’sinden bağımsız meclis üyesi adayı Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, seçim çalışmaları kapsamında iş adamı Şeyhmus Abay’ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır Yenişehir Belediye’sinden bağımsız meclis üyesi adayı Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Acu, seçim çalışmaları kapsamında iş adamı Şeyhmus Abay ve beraberindeki grubu ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretler sırasında halka hizmet için yola çıktığını söyleyen bağımsız meclis üyesi adayı Acu, amacının hizmetten başka bir şey olmadığını söyledi. İş adamı Şeyhmus Abay'ı uzun zamandır tanıdığını belirten Acu, kendisine bu yolda çok destek sunduğunu belirttiği Abay'a teşekkür etti. Acu, "Bağımsız meclis üyesi adaylığına başvurduğumda zorlu bir yolculuğa çıktığımı biliyordum. Ama Remzi Abay gibi dostlarımın desteğiyle bu yarıştan zaferle ayrılacağım inancındayım. Böyle harika bir ortamda beni ağırlamaları beni çok mutlu etti. Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hizmetin, halkın hakkı olduğunu da sözlerine ekleyen bağımsız meclis üyesi adayı Acu, “Ben halkıma hizmet etmek için aday oldum. Hizmet halkın hakkıdır. Belediyeler halka hizmet etmek zorundadır. Hizmet bir lütuf değildir. Kişi belediyeye kendi cebinden para verdiği için hizmeti hak ediyor. Allah’ın izniyle ben belediyeye geldiğim zaman elimden geldiği kadar halkıma hizmet edeceğim ve halkımın teveccühüne layık olmaya çalışacağım.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren iş adamı Şeyhmus Abay ise Yılmaz Acu ile uzun yıllardır dost olduklarını belirterek, “Yılmaz Acu kardeşimi uzun yıllardır tanıyorum, yardımseverliği ile her zaman gündemdedir, çok güzel çalışmaları var, örnek bir insan. Yılmaz Acu, bir değerdir, böylesi yardımseverlerin yardımları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Biz Dermanbaba’ya güveniyoruz, şu an Diyarbakır’da seçimlerin favorisi Yılmaz Acu’dur, tek başına sivil toplum örgütüdür ve Diyarbakır’da gündemde ve Diyarbakır’ın böyle değerlere sahip çıkacağına inancım tamdır. Şimdiden hayırlı olsun, başarılar dilerim.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar