İş adamlarına 'heyecan kontrolü' dersi

Ankara OSTİM merkezli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği bünyesinde kurulan Aktif Hayat Akademisi, iş adamlarına heyecan kontrolü eğitimi düzenledi. Çok sayıda iş adamının ilgisini çeken programda, uzmanlar eğitim verdi.Aktif Yönetim...

Google Haberlere Abone ol
İş adamlarına 'heyecan kontrolü' dersi

Ankara OSTİM merkezli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği bünyesinde kurulan Aktif Hayat Akademisi, iş adamlarına heyecan kontrolü eğitimi düzenledi. Çok sayıda iş adamının ilgisini çeken programda, uzmanlar eğitim verdi.

Aktif Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Bülent Erdoğan, Etkili İletişimde Heyecan Kontrol Teknikleri ile başlayan Kişisel Gelişim Eğitim Serisi'nin yanı sıra teknik eğitimler ve dil eğitimlerinin de takvimlerinin oluşturulduğunu belirtti. Erdoğan, “Sunulacak birçok eğitim ile yoğun iş temposuna rağmen, birey olarak günümüz yaşantısında güncel kalabilmeyi amaçlıyoruz. İş dünyasının farklı kesimlerinden birçok iş insanının, ortak eğitim ihtiyaçlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Eğitimlerin içeriklerinin, oluşan grupların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlandığını kaydeden Erdoğan, işverenlere yönelik eğimlerin yanı sıra, profesyonel ve orta düzey yöneticilere yönelik eğitimlerinde programları içerisinde yer aldığını ifade etti.

EĞİTİMDEN ÖNE ÇIKANLAR

Eğitim Uzmanı Bülent Ay, iş adamlarına heyecan kontrolü ile ilgili ipuçlarını verirken, “Heyecan yok olmaz, saklanır. Ama konuşurken kelimeler arasına boşluk bırakarak, hoş geldiniz kısmını uzatmak ve konuşma yapılan topluluk içerisinde tanıdığınız kişilerle göz teması kurmak heyecanınızı yenmenize yardımcı olacaktır.” dedi.

Eğitmen Sevilay Doğan ise “Pazarlama, ürünü tanıtmak, satış ise bu tanıtımı sonlandırmaktır. Ürünün ne olduğundan çok, sürecin iyi yönetilmesi önemlidir.” diye ifade etti. Uzman Funda Durmaz da “Nedenler sorunları, nasıllar çözümleri getirir. İnanmak, başarıyı getirir.” vurgusunu yaptı. CİHAN

Yorumlar