İş adamları EGSİAD’ın geleneksel iftarında buluştu

Eskişehir’in önde gelen iş adamları ve bürokratları, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD)’ın Rixos Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen iftarda birlik...

Google Haberlere Abone ol
İş adamları EGSİAD’ın geleneksel iftarında buluştu

Eskişehir’in önde gelen iş adamları ve bürokratları, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD)’ın Rixos Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Gece EGSİAD’ın faaliyetleri anlatıldı, Kırgız öğrenciler Türkçe Olimpiyatları gösterisi sundu.

İftara MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Dr. Ruhsar Demirel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Ulupınar, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkan Vekili İsmail Kunduracı, ESO Genel Sekreteri Yunus Emre Heper, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkan Vekili Halil İbrahim Ara, ETO Meclis Başkanı İskender Bayar, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İrfan Çetinkaya, çok sayıda iş adamı, bürokrat ve yerel medya sahipleri katıldı.

Sunuculuğunu Reha Yeprem’in yaptığı programda Eskişehir Markalar Birliği tanıtım filminin ardından konuşma yapan EGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Türk, iftara katılan konuklara teşekkür etti. EGSİAD’ın faaliyetlerinden bahseden Türk, “EGSİAD ailesi olarak biz, TUSKON’un stratejik kalkınma planı çerçevesinde her türlü şartlar altında ülkemizin, milletimizin ve şehrimizin ekonomik, kültürel, sosyal hayatına katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Dernek olarak amacımız ticari köprüler oluştururken aynı zamanda gönül köprüleri de kurmak.” diye konuştu.

İftarda, Kırgızistan’dan gelen Türkçe sevdalısı çocuklar, konuklara mini bir Türkçe Olimpiyatları gösterisi sundu. Birbirinden güzel naatlar ve Türk Sanat Müziği eserleri seslendiren Kırgız çocuklar konuklardan büyük beğeni topladı. CİHAN

Yorumlar