İş adamı Ataseven iftar verdi

Doğduğu Gazibeyli Mahallesi'nden İstanbul’a giden ve burada iş adamı olan armatör Özdemir Ataseven, iftar yemeği verdi.Samsun’un Bafra ilçesi Gazibeyli Mahallesi Camii önünde düzenlenen iftar yemeğinde ilk önce görevli imam-hatipler tarafından...

Google Haberlere Abone ol
İş adamı Ataseven iftar verdi

Doğduğu Gazibeyli Mahallesi'nden İstanbul’a giden ve burada iş adamı olan armatör Özdemir Ataseven, iftar yemeği verdi.

Samsun’un Bafra ilçesi Gazibeyli Mahallesi Camii önünde düzenlenen iftar yemeğinde ilk önce görevli imam-hatipler tarafından Kur’anı Kerim okundu. Tasavvuf müziği ve ilahilerden sonra dualar edildi. İftar yemeğinden önce Özdemir Ataseven’i temsilen bir konuşma yapan Abdurrahman Ataseven, ’’Bu iftar yemeğini yaklaşık 10 yıldır düzenliyoruz. Sizin evladınız Özata Tersanecilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven yurt dışında iş görüşmelerinde olduğundan bu yılki iftara gelemedi. Herkese selamı var. 10 yıldır yapılan bu iftar yemeğini düzenlemesinin tek nedeni manevi olarak herkesin mübarek Ramazan ve oruç ayında bir araya gelmesidir. Özdemir Ataseven bu mahallenin evladıdır. Şu anda ise dünyada tanınan armatörlerden birisidir.’’ dedi.

Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşcı, bir teşekkür konuşması yaptı, iş adamı Özdemir Ataseven’i hayırlarından dolayı tebrik etti.

İftar yemeğine, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar