Irina Shayk: Ronaldo'yu Centilmen Olmadığı İçin Terk Ettim

Ünlü Rus model Irina Shayk, eski sevgilisi Cristiano Ronaldo'yu topa tuttu, 'Centilmen erkek istiyorum.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Irina Shayk: Ronaldo'yu Centilmen Olmadığı İçin Terk Ettim

Irina Shayk'dan Cristiano Ronaldo'ya fazla fazla ağır sözler. Hola dergisine hadise izahatlarda olan meşhur Rus model, Ronaldo'dan sebep ayrıldığına açıklık getirdi. Irina Shayk, 'Eşine sadık, dürüst ve kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilen centilmen bir bey istiyorum. Bu vasıfları Ronaldo'da görmediğim için onu terk ettim' ifadelerini kullandı.

'KENDİMİ ÇİRKİN BİRİ OLARAK HİSSEDİYORDUM'

Irina Shayk Hola dergisindeki röportajında kendisini Ronaldo'nun birlikte güvensiz ve çirkin bir tanesi şekilde hissettiğini söyledi. Cristiano Ronaldo ile ilişkiye başlarken onu centilmen ve kadınlara saygılı bir tanesi şekilde tanıdığını belirten meşhur manken, zaman geçtikçe yanıldığını, kadının duygularından anlamayan bayların çocuklardan farkı olmadığını savundu.

'İLİŞKİ TERSİNE DÖNÜYORSA...'

Top Model Irina Shayk hadise izahatlarına devam ederek 'Şayet bir erkekle ilişkiniz varsa düz gitmeli. Bu aksine dönüyorsa en iyisi o ilişkiyi kesmelisiniz. Seçeceğiniz bey sizinle tıpkı değerleri paylaşmalı. Neticede tıpkı yolda yürüyorsunuz. Aynı fikri paylaşıyorsunuz' sözlerini etti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar