İrem Derici Adana’da konser verdi

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3. yaş gününü sevilen şarkıcı İrem Derici ile kutladı.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici Adana’da konser verdi

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3. yaş gününü sevilen şarkıcı İrem Derici ile kutladı.

Kutlamalar, buz pistinde Cante Grande Sahne Şovu ile başladı. Latin ve modern pop müzik ile renkli dans gösterilerini içeren sahne şovuyla Cante Grande ekibi, Optimum'un 3.yıl coşkusunu doyasıya yaşattı. Gitar, piyano, trombon, trompetten oluşan orkestranın eşlik ettiği şovda 15 kişilik bir ekip görev aldı.

Kutlamalar ünlü sanatçı İrem Derici'nin mini konseri ile devam etti. Adanalı hayranlarının saatler öncesinde etkinliğin yapılacağı buz pisti çevresinde yerini aldığı konser ve imza gününe ilgi yoğundu. "O Ses Türkiye" yarışmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve "İki" adlı maxi single çalışmasıyla büyük çıkış yakalayan ünlü sanatçı İrem Derici’yi dinlemek ve onu yakından görmek isteyen hayranları Adana Optimum’a akın etti. Konser alanına gelişiyle birlikte hayranlarının coşkulu sevgi gösterileriyle karşılanan İrem Derici, sevenleri için en güzel şarkılarını seslendirdi. Pop müziğin başarılı isimlerinden İrem Derici, buz pistinde oluşturulan platformda verdiği konserde "Zorun Ne Sevgilim", “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” ve "Bensiz Yapamazsın" gibi dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

İrem Derici, programının ardından Optimum yöneticileriyle birlikte 3. yıl dönümü pastasını kesti. Yaş günü kutlamalarının mutluluğuna ortak olan ziyaretçilere, bu güne özel armağanlar dağıtıldı.
CİHAN

Yorumlar