İran plakalı yolcu otobüsünde Turkuaz Taşı ve kaçak sigara ele geçirildi

Erzincan Emniyeti, İran plakalı bir yolcu otobüsünde 16 kilo 337 gram Turkuaz Taşı ve 3 bin 870 paket kaçak sigara ele geçirdi.Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, bugün...

Google Haberlere Abone ol
İran plakalı yolcu otobüsünde Turkuaz Taşı ve kaçak sigara ele geçirildi

Erzincan Emniyeti, İran plakalı bir yolcu otobüsünde 16 kilo 337 gram Turkuaz Taşı ve 3 bin 870 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, bugün yapılan çalışmalar neticesinde, şüphe üzerine durdurulan ve sürücülüğünü İran uyruklu A.S.Z. isimli şahsın yaptığı İran plakalı yolcu otobüsünde yapılan aramalarda, bagaj ve motor bölmesinde siyah poşetlere sarılarak gizlenmiş vaziyette, değişik markalarda toplam 3 bin 870 paket kaçak sigara ile şoför mahallinin sol alt kısmında siyah poşetlere gizlenmiş vaziyette değişik renk, ebat ve ağırlıklarda toplam 16 kilo 337 gram Turkuaz Taşı olduğu değerlendirilen taşlar ele geçirildi. A.S.Z isimli şüpheli hakkında '5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet' suçundan işlem başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar