İntihar Girişimini Belediye Başkanı Önledi

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde belediye binasının önünde üzerine benzin döküp kendisini yakmak isteyen vatandaşı, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak engelledi.

Google Haberlere Abone ol
İntihar Girişimini Belediye Başkanı Önledi

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde girdiği buhran neticesinde belediye binasının önünde üstüne benzin döküp kendisini yakmak dileyen 41 yaşındaki işsiz Selim Şen'i, Belediye Başkanı AK Partili Şükrü Karabacak ikna etti.

BELEDİYE BAŞKANIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Olay Darıca Belediye Binası önünde bu sabah meydana geldi. Uzun süredir işssiz olduğunu ifade eden evli ve 2 çocuk babası Selim Şen, bir bidon benzin alıp belediye binası önüne geldi. Üzerine benzin döktükten sonra bir elinde de çakmak tutan Selim Şen, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile görüşmek istediğini söyledi. Ev kirasını ödeyemediğini, iki çocuğuna da ekmek götüremediğini ifade eden Selim Şen, başkanla görüştürülmediği takdirde kendisini yakacağını söyledi.

BAŞKAN İŞ KONUSUNDA YARDIM SÖZÜYLE İKNA ETTİ

Kimseyi yanına yaklaştırmayan Selim neşeli ile alaka bilgi verilmesi üzerine, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak binadan çıkıp yanına gitti. Onunla bir zaman uzaktan konuşan başkan Karabacak, Selim Şen'e iş hakkında katkı sözü vererek onu ikna etti. Selim şen daha sonra ifadesi alınmak üzere darıca İlçe Emniyet müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar