İntihar Eden Askerin Son Mesajı: Bu Dünyanın Yükü Ağır Geldi

Adana'da vatani görevini yaparken intihar eden Ordulu asker, intihardan önce sosyal paylaşım sitesinde, 'Bu dünyanın yükü ağır geldi' şeklinde bir mesajı dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
İntihar Eden Askerin Son Mesajı: Bu Dünyanın Yükü Ağır Geldi

Adana'da yurtsal vazifesini yaparken intihar eden Ordulu asker, intihardan öncelikle sosyal paylaşım sitesinde, 'Bu dünyanın yükü ağır geldi' halinde bir mesaj paylaştı.

KALORİFER DAİRESİNDE KENDİNİ ASTI

Adana'da jandarma er şekilde yurtsal vazifesini oluşturan 21 yaşındaki Abdullah Samet Çaku, kalorifer dairesinde kendini asarak intihar etti. Ordu'nun Fatsa ilçesindeki ailesi ise oğullarının cenazesini bekliyor. Samet Çaku'nun Fatih Mahallesi Savaş Sokak'taki ailesinin evine bir Türk bayrağı asıldı.

'BU DÜNYANIN YÜKÜ AĞIR GELDİ'

Çaku'nun sosyal medya hesabından yazdığı son mesaj ise dikkat çekti. Çaku, intiharından öncelikle paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

'Nereden bilebilirdim ki yolun sonunun karanlıklara çıktığını. Nereden bilebilirdim ki gırtlağıma kadar balçığa saplanacağımı. Nereden bilebilirdim ki o yoldan bir daha art dönüş olmadığını. Söyleyin bana lütfen, kim hayatının en üretken ve güzel yıllarında ölmek ister ki? Hem de kendimi öldürmek suçundan. Suçluyum sebebi ise aç gözlüyüm. Kendimi suçlu buldum. Evet, aç gözlülük sonucunda yaşamı kendime yettirememekten. Kendimi suçlu buldum. Evet, kendimi öldürmeye teşebbüsten kendimi suçlu buldum. Kararım kesin. Suçum idam. Affedin beni. Bu dünyanın yükü ağır geldi.'

FATSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Abdullah Samet Çaku'nun cenazesi yarın Fatsa Orta Büyük Cami'de öğlen zamanı kılınacak cenaze namazının arkasından toprağa verilecek.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar