İnternet kafeler tek çatı altında toplandı

Erzurum Otelciler Kahvehaneciler ve İnternet Cafeciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, yerel seçimlerden sonra Erzurum’daki 200 internet kafenin odanın belirlediği tarifeler üzerinden hizmet vereceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
İnternet kafeler tek çatı altında toplandı

Erzurum Otelciler Kahvehaneciler ve İnternet Cafeciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, yerel seçimlerden sonra Erzurum’daki 200 internet kafenin odanın belirlediği tarifeler üzerinden hizmet vereceğini ifade etti. Saka, konu hakkında internet cafe işletme sahipleri ile toplantı yapacağını söyledi.

“Artık resmi olarak internet kafeler odamıza bağlandı.” diyen Saka konuyla ilgili olarak şunları aktardı: “Esnaf Odaları Birliğimize İnternet kafeler için rayiç fiyatı talebinde bulunduk. Üyelerimiz ile aylık düzenli toplantılar yaparak, işletmelerimizin geleceği konusunda gerekli çalışmalar tartışılacak ve fikir alışverişinde bulunulacak. İnternet kafe işletmelerimizin tarife fiyatlarındaki haksız rekabeti ortadan kaldırmak adına, üyelerimiz tarafından alınan kararlarla ortak çalışma yapılıp, tek fiyat tarifesi üzerinden gerekli yasal işlemleri yapacağız. Bundan sonra odamızın belirlediği rayiç fiyatı uygulanacak. İnternetlerin açılışı 1 TL saati ise 2 TL olacak. Yerel seçimlerden sonra Erzurum’daki 200 internet kafe işletme sahipleri ile toplantılar yapacağız. İnternet kafelerin hijyenik temizliği açısından işletme sahipleri ile toplantı yaparak bu konuda gerekli tedbirler alınacak. Emniyet Müdürlüğümüz ile güvenlik açısından toplantı yapacağız. İnternet kafeci esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenerek onların tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağız.” CİHAN

Yorumlar