İnternet kafede darp iddiası

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir internet kafe sahibi, müşteri olarak bulunan çocuğu darp ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Deniz D. (14) öğle tatilinde Cumhuriyet Mahallesi 504....

Google Haberlere Abone ol
İnternet kafede darp iddiası

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir internet kafe sahibi, müşteri olarak bulunan çocuğu darp ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Deniz D. (14) öğle tatilinde Cumhuriyet Mahallesi 504. Sokak'ta bir internet kafeye geldi. Burada arkadaşları ile oyun oynayan lise öğrencisi, oturduğu bilgisayarın bozuk olan kulaklığını yan masadaki kulaklıkla değiştirmek istedi. Bu sırada internet kafe sahibi M.S.S.(41), iddiaya göre, küfür ederek lise öğrencisine bağırmaya başlayıp boğazından tutarak darp etti.

Deniz D. evine giderek durumu annesine anlattı. Bunun üzerine polisi arayan aile, internet kafeye gelerek işletme sahibinden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen ekipler darp edildiğini iddia eden Deniz D.'yi sağlık kontrolünden geçirmek için hastaneye, işletme sahibini ise ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Yaşadıklarını anlatan lise öğrencisi Deniz D., kafe sahibinin kendisini bilgisayarın kulaklığını değiştirdiği için dövdüğünü öne sürdü. Konuşmakta zorlanan ve boynunda kızarıklıklar bulunan Deniz D., "Oturduğum bilgisayarın kulaklığı arızalıydı. Ben de yan masada boşta duran kulaklıkla değiştirmek istedim. Bu sırada bana küfür etmeye başladı. Boğazımdan tutup duvara yasladı." dedi.

Oğlunun internet kafe sahibi tarafından darp edildiği için polise şikayetçi olan baba Devrim Duran, kafe sahibinin kendisini kavga ettik diyerek savunmasına tepki gösterdi. 40 yaşındaki bir kişinin 14 yaşında bir çocukla kavga edemeyeceğini anlatan baba, "Bir kulaklık için oğlumu darp etti. Kendisinden şikayetçiyim." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar