İntermette beğendiği araç için kapora yatırdı, soluğu karakolda aldı

Bursa’da, bir internet sitesindeki satılık araç ilanı üzerine beğendi minibüs için 1000 lira kaparo gönderen kişi, polise müracaat ederek dolandırıldığını söyledi. Kestel Ahmetvefikpaşa Mahallesi’nde ikamet eden H.D. (42), bir internet...

Google Haberlere Abone ol
İntermette beğendiği araç için kapora yatırdı, soluğu karakolda aldı

Bursa’da, bir internet sitesindeki satılık araç ilanı üzerine beğendi minibüs için 1000 lira kaparo gönderen kişi, polise müracaat ederek dolandırıldığını söyledi.

Kestel Ahmetvefikpaşa Mahallesi’nde ikamet eden H.D. (42), bir internet sitesinde satılık araç ilanlarını takip ederken bir minibüs beğendi. İlandaki irtibat numarasını arayarak isminin S.A. olduğu öğrenilen kişiyle konuşan H.D., minibüs için S.A.’nın verdiği hesap numarasına 1000 lira kaparo gönderdi. S.A. isimli kişiden bir daha haber alamadığını belirten H.D., dolandırıldığı iddiasıyla Kestel Polis Merkezi Amirliği’ne müracaat etti.

SAHTE POLİS 10 BİN LİRA DOLANDIRDI

Öte yandan Nilüfer ilçesinde, C.K.’yı arayan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kendisini polis olarak tanıttı. Sahte polisin yürütülen bir soruşturma kapsamında verilen hesaba para yatırılması gerektiğini söylemesi üzerine, C.K. isimli vatandaş, ATM’den 9 bin 790 lira para yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan C.K., Beşevler Şehit İsmail Özbek Polis Merkezi Amirliği’ne müracaat etti. C.K., ifadesinde parayı Ö.D. adına yatırdığını söyledi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar