İNSİAD üyelerine ‘Fuarcılıkta başarının ipuçları’ anlatıldı

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) firmaların fuarlarda daha başarılı olmasını sağlamak için ‘Fuarda başarının ipuçları’ konulu seminer düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
İNSİAD üyelerine ‘Fuarcılıkta başarının ipuçları’ anlatıldı

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) firmaların fuarlarda daha başarılı olmasını sağlamak için ‘Fuarda başarının ipuçları’ konulu seminer düzenledi. Seminerde başarılı bir fuarcılığın nasıl olması gerektiği sinevizyon eşliğinde örnekleriyle anlatıldı.

    İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) toplantı salonunda Akademisyen Hakan Ömer Gider’in sunumuyla gerçekleşen 3 saatlik seminerde ‘Firmalar fuar öncesinde ne gibi hazırlıklar yapmalı? Fuar standının ilgi çekmesi için neler yapılmalı? Fuara katılırken devlet yardımlarından nasıl yararlanırız? Fuarda görev alacak personelin özellikleri nasıl olmalı? Firmalar katılacakları fuarları nasıl seçmeli? Fuar sonrası müşteri takibi nasıl olmalı? Fuarda müşteri karşılamanın incelikleri nelerdir? Fuar sırasında başarılı görüşmenin unsurları nelerdir? Fuarda satış süreci ve uygulanması nasıl olmalıdır?’ konuları ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

    İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı üyelerin kurumsal kimlik kazanması, ortaklık kültürünün gelişmesi ve yurtdışına açılımın sağlanması adına düzenlenen eğitim, seminer, gezi ve iş forumlarının 2014 yılında artarak devam edeceğini söyledi. Akademisyen Hakan Ömer Gider’e verdiği bilgiler için teşekkür eden Akıskalı, “Kendi adıma son derece istifade ettiğim bir seminer oldu. Hakan Bey’in sunumdaki performansı ve konusuna hakimiyeti seminere katılan üyelerimizi etkiledi. Verdiği değerli bilgiler için kendisine ve seminere katılan üyelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar