İnşaat hırsızları kamerada

Tuzla’da, işçi yeleği giyerek girdikleri inşaatlarda hırsızlık yapan zanlılar kıskıvrak yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
İnşaat hırsızları kamerada

Tuzla’da, işçi yeleği giyerek girdikleri inşaatlarda hırsızlık yapan zanlılar kıskıvrak yakalandı. İnşaat hırsızları, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İnşaat alanlarında ve şantiyelerde hırsızlık olaylarının artması sonucu harekete geçen Tuzla Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık yapılan bölgelere yakın güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, hırsızların işçi yeleği giyerek inşaatlara girdiğini tespit etti. Bunun üzerine sivil ekipler de inşaat yeleği giyerek belirlenen inşaatlarda beklemeye başladı.

Birkaç gün sonra minibüs ile Orhanlı Mahallesi’ndeki bir inşaat şirketine gelen zanlılar, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Zanlıları izlemeye alan polis, yelek giyen zanlıların çeşitli malzemeleri minibüse taşımasından sonra harekete geçti. Polis şahısları kıskıvrak yakaladı. Zanlıların kullandığı minibüse de el konuldu.

Çok sayıda hırsızlıktan sabıkalarının bulunduğu belirlenen zanlılar, çıkartıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, şahısların inşaatlarda yaptığı hırsızlık bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde zanlılar, iş yerinin deposuna minibüsle gelen gelip işçi yeleklerini giyiyor. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar, malzemeleri minibüse doldurarak inşaattan uzaklaşıyor. CİHAN

Yorumlar