İNESMEK kursiyerinden resim sergisi

Bursa İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılan resim kursuna katılan Tolga Baktimur isimli genç ilk sergisini açtı.

Google Haberlere Abone ol
İNESMEK kursiyerinden resim sergisi

Bursa İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılan resim kursuna katılan Tolga Baktimur isimli genç ilk sergisini açtı. Gençlik merkezinde açılışı yapılan ve 33 eserin bulunduğu sergi 15 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

Açılış öncesi düzenlenen törende konuşan genç ressam Tolga Baktimur, insemek bünyesindeki resim kursuna 2 yıl önce başladığını belirterek, kendisinde olan resim yeteneğini geliştirmek adına kursun çok faydalı olduğunu söyledi.

Baktimur ayrıca; Türkiye genelinde birçok ressamın yaptığı kübist resimleri strafor üzerine yaptığını kaydederek emin olmamakla birlikte bu çalışmayı Türkiye’de yapan ilk kişi olduğunu söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise resim kursuna geldiği zaman sıfır düzeyde resim bilgisine sahip olan Tolga Baktimur’un İnesmek’ten aldığı eğitimle sergi açacak seviyeye geldiğini belirtti. “Bu genç arkadaşımızın kişisel resim sergisi açıyor olması; kendine olan özgüveni göstermektedir” diyen Gülhan Şahin, bunun yanında İnegöl Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan İNESMEK’te de ne kadar kaliteli ve özverili eğitimin verildiğinin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. CİHAN

Yorumlar