İnegöl'de yollar asfaltlanıyor

Bursa İnegöl Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfalt programı kapsamında birçok mahallenin sokaklarını asfaltlayan İnegöl Belediyesi, bu çalışmaya şimdi Mahmudiye Mahallesi'nde devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İnegöl'de yollar asfaltlanıyor

Bursa İnegöl Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfalt programı kapsamında birçok mahallenin sokaklarını asfaltlayan İnegöl Belediyesi, bu çalışmaya şimdi Mahmudiye Mahallesi'nde devam ediyor. Çalışma kapsamında mahallenin 10 sokağı asfaltlanacak.

Çalışmaları Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ile birlikte yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, şu bilgileri verdi: "Yaptığımız asfaltlama programı kapsamında çalışmalarımıza Mahmudiye Mahallemizde devam ediyoruz. Program dahilinde; Selvi Sokak, Eren Sokak, Giriş Sokak, Göçmen Sokak, Koca Sokak, Döner Sokak, Yaman Sokak, Kocamacır Sokak, Latif Sokak ve Papatya sokak olmak üzere 10 sokağımızda asfalt kaplama çalışması yapılacak. Sokaklarımızın kot durumuna göre gerektiği yerlerde freze tranşe makinemiz ile kazı yapılıp kot ayarlaması yapıldıktan sonra asfalt kaplaması yapılacaktır. Malum, artık mevsim kış. Yapılan çalışmalarımız hava şartlarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekte. Hava şartları müsaade ettikçe çalışmalarımız aksamadan devam edecek. Mahallemize ve kentimize hayırlı olsun." CİHAN

Yorumlar