İnegöl’de 8. Semt sahası açıldı

Bursa İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Kozluca Yolu Semt Sahası'nı hizmete açtı.

Google Haberlere Abone ol
İnegöl’de 8. Semt sahası açıldı

Bursa İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Kozluca Yolu Semt Sahası'nı hizmete açtı. Çocuklarla birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Alinur Aktaş, tesisi çocuklara hediye etti.

    Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün hızla büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek “İhtiyaçlarımız giderek artıyor. Merkez nüfusumuz 178 bin. 4 belde 91 köyümüzle beraber 230 bin nüfusumuz var. Bu gelişime paralel olarak da ihtiyaçlarda artıyor. Bu ihtiyaçları karşılama adına da büyük bir gayretle, heyecanla çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına farklı farklı çalışmalar yapıyoruz. Bu manada burada yaptığımız semt sahası, İnegöl’deki 8. semt sahası. 80-90 civarında mevcut parkımız var. Burası çocuk parkı gibi değil. Otoparkı, açık hava spor aletleri, çocuk oyun alanı, basket ve futbol sahasıyla; genç-yaşlı, kadın-erkek herkese hitap edecek bir mekan.” dedi.

    Kozluca Yolu Semt Sahası'nın İnegöl’e artı değer kattığını kaydeden Aktaş, şunları kaydetti: “Orhaniye Mahallesi Kozluca Yolu Yunus Emre Camii yanında konuşlandırdığımız semt sahamızın inşasına, 2013 yılı Ekim ayı itibarıyla başlanmış olup, 2013 Aralık ayı itibari ile de yapımı tamamlamıştır. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 175 bin TL’dir. 1150 m2 alana sahip olan tesisimiz; çocuk oyun alanıyla, dinlenme alanıyla, fitness alanıyla, otoparkıyla güzel bir mekan oldu. Açılışımız hayırlı uğurlu olsun.”

    Başkan Aktaş İnegöl Belediyesi olarak, Süleymaniye Mahallesi Tomurcuk Sokak’ta ve Alanyurt Üçevler Mahallesi Zorlu Sokak’ta yaptıkları 2 yeni tesisin daha müjdesini verdi. Aktaş tesisi mahalle sakinlerine emanet ederken çocuklara da hediye ettiğini söyledi.

    Konuşmanın ardından Başkan Aktaş, açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti. Açılışı yapılan semt sahası, protokol üyeleri ve mahalle sakinleri tarafından gezilerek incelendi. CİHAN

Yorumlar