İnegöl Vergi Dairesi'nden İNSİAD’a ziyaret

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, iki müdür yardımcısıyla birlikte İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD)’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
İnegöl Vergi Dairesi'nden İNSİAD’a ziyaret

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, iki müdür yardımcısıyla birlikte İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD)’ı ziyaret etti. Ziyarette, İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını belirten İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, Vergi Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi. Türkiye ekonomisinin gelişiminden sivil toplum örgütlerinin önemine vurgulayan Ertaş, “İnegöl’ün önemli sanayici ve işadamlarının bir araya gelerek kurduğu İNSİAD’ın çalışmalarını takdirle karşılıyorum. İnegöl’ün ekonomisine önemli katkıları olan İNSİAD üyesi sanayici işadamlarımızın, İnegöl mobilyasını ve ekonomik açıdan İnegöl’ü tanıtmaya yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştiğimiz bu ziyaret vesilesiyle, Vergi kanunları ve uygulamalarıyla ilgili bilgilerimizi paylaşıyoruz. Sanayici ve işadamlarımız ile esnafımızı sadece iş için değil, istişare etmek, ortak problemlerimizi konuşmak ve çay içmek için de bekliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı DA, toplumdaki sosyal ve ekonomik değişimle birlikte devlet yönetimi anlayışının da değiştiğini ifade etti. Kayıt dışı ekonominin sadece devlete değil, işverene de ciddi zarar verdiğini dile getiren Akıskalı, İNSİAD’ın markalaşma, kurumsallaşma, ihracatı artırma, ortaklık kültürünü geliştirme adına faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Akıskalı, “Müdürümüzün çalışmalarını ve çabalarını takdirle karşılıyoruz. Vatandaşımızla, devlet kurumlarının işbirliği noktasında İnegöl’ümüzde örnek çalışmalar yapılıyor. Tüm bu güzel gelişmelerden ve önemli çalışmalarından dolayı Vergi Dairesi Müdürümüz Yalçın Ertaş beye ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

İNSİAD Başkanı Akıskalı, Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş’a ziyaretin anısına çini tabak takdim etti.
CİHAN

Yorumlar